Je betaald het transport aan PickThisUp om je aanvraag te bevestigen. Wij zorgen ervoor dat de koerier pas wordt uitbetaald wanneer jij tevredenheid bent of automatisch 5 werkdagen na de aflevering. Via de volgende stappen kan je de betaling voldoen:

* Log in op www.pickthisup.nl met je wachtwoord en e-mailadres;
* Ga vervolgens naar 'mijn bezorgingen' ;
* In het nieuwe scherm kan je vervolgens klikken op de bezorging die je wil betalen;
* In het scherm met de details over de bezorging staat in het midden een knopt waarop je kan klikken om de opdracht te betalen.